ΤΙΜΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗΚάντε κλικ εδώ για να δείτε την τρισδιάστατη παρουσίαση των καταλυμμάτων.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εαν έχετε απορίες ή παρατηρήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο vacationtango@gmail.com.

O σύλλογος ''Festivalito Mon Amour'', υπό το διακριτικό όνομα ''Tango Mon Amour'', με έδρα 112, rue des Charmettes 69006 Lyon, διοργανώνει για τα μέλη του την πολυήμερη εκδρομή στο Καλαμίτσι Χαλκιδικής στο Thalatta Village Camp με σκοπό να φέρει σε επαφή τα μέλη του μεταξύ τους αλλά και αυτά με τον Ελληνικό πολιτισμό.   
Για να συμμετάσχετε σε οποιοδήποτε δρώμενο του συλλόγου υποχρεούστε να είστε μέλη του. Μπορείτε εύκολα να γίνετε μέλος εάν το επιθυμείτε αρκεί να μας δηλώσετε την επιθυμία σας, να συμπληρώσετε τα ανάλογα έγγραφα και ν΄αποδεχτείτε το καταστατικό ίδρυσης του συλλόγου.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Ο σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του για τις απαραίτητες διαδικασίες που εμπίπτουν στην υποχρέωση του συμμετάσχοντα στο ταξίδι. Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την έγκαιρη εξασφάλιση και διαφύλαξη των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων (διαβατηρίων κ.α.) καθώς και για την γνησιότητα των δηλώσεών τους στις ελληνικές ή ξένες αρχές. 
Άτομα κάτω των 18 ετών ωφείλουν να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.
Η επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται αποδεκτή σε περίπτωση στην οποία δεν παρουσιαστείτε στην ακριβή ώρα και τόπο σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρόγραμμα καθώς και σε περίπτωση έλλειψης των προαπαιτούμενων εγγράφων.

ΠΛΗΡΩΜΗ/ΕΓΓΡΑΦΗ
Η εγγραφή σας ισχύει ύστερα από την υπογραφή του κάθε μέλους στον σύλλογο συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα έγγραφα καθώς και την αποπληρωμή του 30% του συνολικού κόστους της εκδρομής.
Το υπόλοιπο της τιμής πρέπει να εξοφληθεί το αργότερα 90 ημέρες πριν από την έναρξη του δρώμενου.
Για εγγραφές οι οποίες ξεπερνούν το συγκεκριμένο χρονικό όριο απαιτείται η εξόφληση ολόκληρου του ποσού.

ΑΚΥΡΩΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Για τον συμμετάσχοντα
Από την στιγμή της πληρωμής η εγγραφή θεωρείται έγκυρη και οριστική.
Εάν δεν αποπληρωθεί το συνολικό ποσό εντός των χρονικών ορίων, η εγγραφή σας ακυρώνεται με δική σας ευθύνη και δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.
Εάν δεν παρουσιαστείτε την ημέρα της αναχώρησης δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.
Σε περίπτωση διακοπής της διαμονής σας και/ή ακύρωση συγκεκριμένων δραστηριτήτων θα σας επιστραφεί μέρος των χρημάτων το οποίο αναλογεί στις συγκεκριμένες υπηρεσίες ύστερα από κατάθεση των αντίστοιχων δικαολογητικών. 

ΑΚΥΡΩΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Για τον σύλλογο
Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από την πλευρά του συλλόγου έως και 1 μήνα πριν τη διεξαγωγή του προγράμματος, οι συμμετέχοντες δικαιούνται την επιστροφή ολόκληρου του χρηματικού ποσού της συμμετοχής τους. 
Ο σύλλογος ωστόσο δε φέρει καμία ευθύνη για ανωμαλίες που θα προκύψουν πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια του προγράμματος όπως: 
• Ατυχήματα, ασθένειες ή δυσάρεστες οργανικές επιπτώσεις από κλιματολογικές συνθήκες, αδυναμία προσαρμογής σε διαφορετικές χρονικές ζώνες (jetlag), υψόμετρο, επιδημίες, τροφικές δηλητηριάσεις ή ανεπαρκείς συνθήκες καθαριότητας. 

• Οποιεσδήποτε δυσχέρειες που μπορεί να προκληθούν από απρόβλεπτες καταστάσεις όπως δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες, πραξικοπήματα, πολέμους, αεροπειρατείες, πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες και οποιαδήποτε άλλη ανάγκη ή κατάσταση ανωτέρας βίας.

• Φθορά, απώλεια ή κλοπή συσκευών, προσωπικών αντικειμένων, χρημάτων ή ταξιδιωτικών εγγράφων και οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή άλλη αξιόποινη πράξη.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ / ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Για όσους επιλέξουν το πακέτο 'Grande Amor' η μεταφορά από τον τόπο διαμονής σας έως την Θεσσαλονίκη και η επιστροφή δεν προβλέπονται από την διοργάνωση. Για όσους επιλέξουν τα υπόλοιπα πακέτα, η μεταφορά από τον τόπο διαμονής σας έως το 'Thallata Village Camp' και η επιστροφή δεν προβλέπονται από την διοργάνωση. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει τον τρόπο μετακίνησής του.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΩΝ MODIFICATION DU FORFAIT
Ο συμμετασχων δε επιτρέπεται, χωρίς την εκ των προτέρων συνεννοήση  με τον σύλλογο, να τροποποιήσει το πρόγραμμα της εκδρομής. Τα κόστη αλλαγής που δεν έχουν εγκριθεί από το σύλλογο εμπίπτουν στην πλήρη υπευθυνότητα των συμμετασχόντων χωρίς να έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζιμίωση για τις δραστηριότητες που δεν παρακολούθησε.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
Εάν επιθυμείτε να παρατείνεται την διαμονή σας καλείστε να επικοινωνήσετε με το camping για τυχών διαθεσιμότητα καταλυμμάτων και αλλαγές στην τιμή καθώς και με την εταιρία με την οποία ταξιδεύετε (αεροπορικά, οδικά κλπ.) για την αλλαγή του εισιτηρίου σας.
Ο σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για τις όποιες τροποποιήσεις και οικονομικές επιβαρύνσεις. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΝΤΩΝ
Τα ωράρια, οι διαδρομές και οι εκδρομές που αναφέρονται στο site μας για την συγκεκριμένη εκδρομή, μπορούν να τροποποιηθούν ή και να ακυρωθούν προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μελών της σε περίπτωση ακραίων συνθηκών. Στην περίπτωση αυτή ο σύλλογος οφείλει να προτείνει στους συμμετάσχοντες εναλλακτικές δραστηριότητες.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συνιστούμε στους συμμετέχοντες να πραγματοποιήσουν ταξιδιωτική ασφάλιση ζωής και προσωπικών ατυχημάτων. Για οποιαδήποτε αλλαγή πτήσεων, απώλεια αποσκευών ή αντικειμένων ή για ατυχήματα σε δραστηριότητες εκτός αυτών της εκδρομής ο σύλλογός μας δε φέρει καμία ευθύνη.